Η Meghan Markle έκανε ένα ακόμη λάθος με το πρωτόκολλο και το έσωσε τελευταία στιγμή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έκανε ένα ακόμη λάθος με το πρωτόκολλο και το έσωσε τελευταία στιγμή

Την «έσωσε» ο Harry

Η Meghan Markle τον τελευταίο μήνα είναι κι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας και οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει προσπαθήσει πολύ να ενσωματωθεί και να συμπεριφερθεί όπως όλα τα μέλη της. Σίγουρα έχει δυσκολίες και έπεσε απότομα σε βαθιά νερά, όμως αυτό το γνώριζε πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry.

Τα απανωτά λάθη που κάνει όμως και αφορούν το βασιλικό πρωτόκολλο είναι αρκετά και σημαντικά και δεν ξέρουμε αν και τι θα της στοιχίσουν μελλοντικά. Μετά το παραλίγο λάθος με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το αυτοκίνητο και τα πόδια της που έκανε σταυροπόδι τις προάλλες –ενώ απαγορεύεται- υπέπεσε σε ένα ακόμη παράπτωμα, όμως το έσωσε τελευταία στιγμή.

Δες και αυτό: Το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας για τη Meghan Markle αποκαλύφθηκε

Το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Buckingham και η Meghan περπατώντας δίπλα στον σύζυγό της, έκανε κίνηση -ή τουλάχιστον προσπάθησε- να του πιάσει το χέρι. Εκείνος όμως το κατάλαβε και το έσωσε τελευταία στιγμή, σηκώνοντας το χέρι του και κάνοντας μία άλλη κίνηση. Και είναι κάπως στενάχωρο να το βλέπεις αυτό, γιατί καταλαβαίνεις πόσο πολύ θέλει να πιάσει ο ένας το χέρι του άλλου και δυστυχώς δεν μπορούν.


https://www.instagram.com/p/BkkN2I_FVJX

Ο Robin Kermode ειδικός της γλώσσας του σώματος ανέφερε: «Η Βασίλισσα σπάνια κρατιόταν χέρι χέρι με τον σύζυγό της σε δημόσιους χώρους και εμφανίσεις και αυτό φαίνεται πως πέρασε σαν ένα άγραφος νόμος που πρέπει να τηρούν όλα τα μέλη της οικογένειας». Εμείς πάντως θα ψηφίζαμε εύκολα να καταργηθεί.

Διάβασε ακόμη: Γιατί η Meghan Μarkle φοράει συνέχεια ένα συγκεκριμένο χρώμα και τι σημαίνει η επιλογή αυτή;