Η Δούκισσα Meghan και η Βασίλισσα Ελισάβετ, μόλις απέφυγαν να κάνουν ένα τρομερό βασιλικό παράπτωμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δούκισσα Meghan και η Βασίλισσα Ελισάβετ, μόλις απέφυγαν να κάνουν ένα τρομερό βασιλικό παράπτωμα

Όλα έγιναν σωστά την τελευταία στιγμή

Η Δούκισσα Meghan Markle και η Βασίλισσα Ελισάβετ, λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση Trooping the Colour, έκαναν μαζί την πρώτη τους βασιλική επίσκεψη και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλές φίλες. Meghan Markle και Ελισάβετ ταξίδεψαν μαζί για το Chesire και ενώ όλα πήγαιναν τέλεια, λίγο έλειψε να πέσουν σε ένα βασιλικό παράπτωμα.

Δες και αυτό: Η Meghan είναι η νέα κολλητή της βασίλισσας και αυτές είναι οι φωτογραφίες που το φανερώνουν

Ευτυχώς όμως το απέφυγαν και όλα συνεχίστηκαν κανονικά. Και μπαίνουμε ευθύς σε λεπτομέρειες. Τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας, κατέβηκαν μαζί από το τρένο στον σταθμό Runcorn στο Runcord της Αγγλίας και έπειτα περπάτησαν ως την Bentley της βασίλισσας, που περίμενε για να τις παραλάβει.

Φαίνεται ότι στιγμιαία η Δούκισσα του Sussex μπέρδεψε το βασιλικό πρωτόκολλο, και δεν θυμόταν εάν έπρεπε να μπει εκείνη στο αμάξι ή να αφήσει την Βασίλισσα να μπει πρώτη. Ευτυχώς η Βασίλισσα και η Meghan όμως, βρήκαν αμέσως τη λύση και τα έκαναν όλα όπως έπρεπε. Σε ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της η Telegraph ακούγεται η Δούκισσα Meghan να ρωτάει την Ελισάβετ, ποια είναι η προτίμηση της.



«Εσύ μπαίνεις πρώτη», της απαντά η Ελισάβετ, με την Meghan να αποκρίνεται θετικά. Και κάπως έτσι τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας απέφυγαν να κάνουν το τραγικό λάθος.

Διάβασε και αυτό: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν στεκόταν μπροστά-μπροστά στο μπαλκόνι του Buckingham