3 από τα πιο hot ονόματα του Hollywood βρίσκονται στη Μύκονο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 από τα πιο hot ονόματα του Hollywood βρίσκονται στη Μύκονο

Και στοίχημα πως δεν το ξέρεις

Το νησί των Ανέμων (aka Μύκονος) φημίζεται όχι μόνο για την ομορφιά του, τις παραλίες και τα μέρη που μπορείς να πας, αλλά και για τον κόσμο που καταφθάνει κάθε τόσο στο νησί των Κυκλάδων. Και όχι δεν αναφερόμαστε μόνο σε τουρίστες και στους δικούς μας celebrities, αλλά σε αυτούς που έρχονται από το εξωτερικό και σίγουρα κάτι σου θυμίζουν.

Το Σαββατοκύριακο αυτό, θα μπορούσαμε να πούμε, πως η Μύκονος είναι ένα πολύ τυχερό νησί, αφού φιλοξενεί τρία από τα πιο hot ονόματα του Hollywood και της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας.

Gigi Hadid, Emily Ratajkowski και Kate Moss βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, αφού είναι καλεσμένες σε summer party που διοργανώνει γνωστό μαγαζί της Μυκόνου. Αν αυτό το σουκού όλως τυχαίως σε βρίσκει στο κυκλαδίτικο νησί, κάνε καμία βόλτα τριγύρω, γιατί όλο και σε κάποιο στενό θα τις συναντήσεις να περπατούν με την παρέα τους.

Η Emily Ratajkowski έχει ήδη ανεβάσει τις απαραίτητες φωτογραφίες στο account της στο Instagram,ενώ ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε ήδη να βολτάρει στο νησί, φορώντας ένα ημιδιάφανο φόρεμα. Η Gigi Hadid από την άλλη ανέβασε κάποια story, από την άφιξη της στο νησί και ακόμη δεν την έχουμε δει σε φωτογραφίες να κάνει κάποια βόλτα.

4DC3710400000578 5901845 image m 12 1530292611307

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Μετά από έναν μήνα σχέσης, η Kendall Jenner πέρασε στο επόμενο βήμα