Wow! Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με το μπικίνι της & πρέπει να δεις την επίπεδη κοιλιά της

Wow! Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με το μπικίνι της & πρέπει να δεις την επίπεδη κοιλιά της

Άψογη εμφάνιση vol.3

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες από τότε που η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Δημήτρη. Η όμορφη παρουσιάστρια όπως καταλαβαίνεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με τον γιο της, ενώ μας έχει ήδη πει και η ίδια πως νιώθει χαζομαμά. Και πιστεύουμε πως ο τίτλος της «μανούλας» της πάει πολύ.

Άσε που η μητρότητα την έχει ομορφύνει υπερβολικά. Έχεις ρίξει τώρα τελευταία καμία ματιά στο Instagram account της; Αν όχι εμπιστεύσου μας, πρέπει να το κάνεις. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα (από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή) ανεβάζει την μία υπέροχη φωτογραφία της μετά την άλλη και σχεδόν έχουμε στερέψει από λέξεις. Ό,τι και να πούμε θα είναι ελάχιστο γι’ αυτήν τη γυναίκα.

Δες και αυτό: Η Δούκισσα Νομικού «ξαναχτυπά» στο Instagram με την πιο καλοκαιρινή πόζα!

Πριν από κάποιες ώρες ανέβασε στο account της στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φορά ένα υπέροχο πορτοκαλί μπικίνι και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το υπέροχο κορμί της και την επίπεδη κοιλιά της. Δεν χρειάζεσαι όμως εμάς για να πειστείς γι’ αυτό που σου λέμε, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στη gallery παρακάτω.

Sexy mama η Δούκισσα και πολύ μας αρέσει.

Διάβασε και αυτό: Hot Mama! Η Δούκισσα Νομικού στην πιο σέξι φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της