Ακόμα ένα χτύπημα για τον Johnny Depp: Τα νέα για την μητέρα των παιδιών του θα τον πληγώσουν

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα χτύπημα για τον Johnny Depp: Τα νέα για την μητέρα των παιδιών του θα τον πληγώσουν

Τι να πρωτοσκεφτεί το διάστημα αυτό ο Johnny;

Τα χτυπήματα δεν σταματούν για το Johnny Depp. Μετά την ανησυχία για την αδυνατισμένη του εικόνα, την φήμη πως ο γιος του, ο 16χρονος Jack είναι βαριά άρρωστος -την οποία έσπευσε εν μέρει να διαψεύσει- την μάχη με την κατάθλιψη και την απώλεια μεγάλου μέρους της περιουσίας του, μετά τον σύντομο και εκρηκτικό γάμο με την Amber Heard, έρχεται ένα νέο που θα τον γονατίσει.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα των παιδιών του και σύντροφός του για 14 χρόνια προχώρησε στη ζωή της. Η ηθοποιός και πάλαι ποτέ μοντέλο, Vanessa Paradis παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, τον σκηνοθέτη Samuel Benchetrit σε μια υπέροχη τελετή στο Παρίσι το απόγευμα του Σαββάτου.



Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Paradis, μιας και η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Depp παρότι έχουν αποκτήσει μαζί την 19χρονη σήμερα Lily- Rose και τον 16χρονο Jack. Και τα δύο παιδιά του Depp έδωσαν το παρόν στο γάμο της 45χρονης μητέρας τους.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παλιό δημαρχείο στο Saint-Simeon, σε απόσταση μιας ώρας στα δυτικά του Παρισιού.

Η νύφη είχε στα χέρια ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα και προτίμησε κρεμ νυφικό με δαντέλα και βέλο ενώ άφησε τα μαλλιά της κάτω με αληθινά λουλούδια ανάμεσά τους.

Περίπου 200 άτομα ήταν προσκεκλημένα στο γάμο ενώ η Paradis διαθέτει τη κατοικία πολύ κοντά και μέχρι πέρσι, λίγο πριν το θάνατό του, ο πατέρας της είχε και ένα μικρό εστιατόριο στην εν λόγω περιοχή.

Διάβασε ακόμα: Scarlett Johansson: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο άνετη και κανονική από οποιαδήποτε