Δεν φαντάζεσαι τι είναι πιθανό να κληρονομήσει η Kate Middleton από την πριγκίπισσα Diana!

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι τι είναι πιθανό να κληρονομήσει η Kate Middleton από την πριγκίπισσα Diana!

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα αυτή!

Σαν σήμερα, 1 Ιουλίου, η πριγκίπισσα Diana θα είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 57! Κι όμως, τελευταία, νιώθουμε πιο έντονα από ποτέ την παρουσία της. Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τα κοσμήματα της Diana που φορούν πλέον οι δύο σύζυγοι του William και του Harry αλλά κάτι πιο σημαντικό!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η Kate Middleton να κληρονομήσει κάτι που ανήκει μόνο στην Diana. Αν κάποια στιγμή η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, η Kate μπορεί να κληρονομήσει τον τίτλο που κατείχε η Diana, εκείνον της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Το σκεπτικό είναι πως μετά το θάνατο της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς και θα παραδώσει τον τίτλο του Δούκα της Ουαλίας στο γιο του William. Αυτό σημαίνει πως η Kate θα έχει την επιλογή να πάρει τον τίτλο που έγινε διάσημος από την Diana.
Η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα, επέλεξε να λάβει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης, σαφέστατα για να μην ταυτιστεί άλλο με την αδικοχαμένη Νταϊάνα!


https://www.instagram.com/p/Bkp8DQ5Hvc7

Ο τίτλος της Princess of Wales ή ελληνιστί Πριγκίπισσας της Ουαλίας δόθηκε το 1981 στην Diana μετά το γάμο της με τον Κάρολο και δεν χρησιμοποιήθηκε μετά το θάνατό της.
Όσο για το Harry με τη Meghan, ακόμα κι αν πεθάνει κάποια στιγμή η Ελισάβετ, είναι απίθανο να λάβουν κάποιον άλλο βασιλικό τίτλο!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το στυλ φορέματος το λατρεύουν όλες οι «γαλαζοαίματες»