Μετά τις φήμες χωρισμού, η star κάνει την πρώτη εμφάνιση της και διαψεύδει και την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τις φήμες χωρισμού, η star κάνει την πρώτη εμφάνιση της και διαψεύδει και την εγκυμοσύνη της

Όμορφη και ανανεωμένη

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα –ασταθή και ασαφή- που ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό και τον σύντροφο της να χωρίζει, έπειτα από 5 χρόνια σχέσης. Εκείνη ωστόσο, έβαλε γρήγορα τέλος στις φήμες διαψεύδοντας τις και έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από όλη αυτήν την ιστορία.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx όχι μόνο δεν χωρίζουν, αντίθετα είναι πιο καλά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Katie μάλιστα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες περί χωρισμού κι έδειχνε τρομερά ανανεωμένη. Φυσικά μαζί της ήταν και η 12χρονη κόρη της, η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ της μοιάζει.


https://www.instagram.com/p/BkuFshjFQcj

Μαμά και κόρη έδωσαν το παρών στο fashion show του οίκου Fendi Haute Couture, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, το απόγευμα της Κυριακής και οι δυο τους ήταν πραγματικά πανέμορφες. Φυσικά με αυτήν της την εμφάνιση διέψευσε και ότι φήμες υπήρχαν που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Jamie Foxx.

Το ντύσιμο της θα το χαρακτηρίζαμε casual chic, αν και θα προτιμούσαμε ξεκάθαρα να έχει συνδυάσει αυτήν τη midi φούστα που φόρεσε με κάποιο πιο ψηλό παπούτσι.

Δες και αυτό: Χωρισμός σοκ στο Hollywood! Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί