Το διάσημο ζευγάρι δεν χωρίζει τελικά και έχουμε τις αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι δεν χωρίζει τελικά και έχουμε τις αποδείξεις

Δεν σου κρύβουμε πως αγχωθήκαμε για μια στιγμή

Εδώ και μερικές ώρες, κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που θέλουν την διάσημη ηθοποιό και τον επί 4 (plus) χρόνια σύντροφο της να χωρίζουν. Ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να πιστεύεις, όλα αυτά που διαβάζεις και ακούς, γιατί δεν είναι πάντα αλήθεια. Και αυτό ισχύει και για το εν λόγω δημοσίευμα, που θέλει το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει.

Οι φήμες αυτές όμως δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο και έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό, μιας και ο εκπρόσωπος της ίδιας της ηθοποιού διέψευσε την είδηση. Ο λόγος για την Katie Holmes και τον Jamie Foxx, οι οποίοι παραδέχτηκαν την σχέση τους πριν από 10 περίπου μήνες και τώρα όλοι τους θέλουν να χωρίζουν.

Δες και αυτό: Katie Holmes: Η διάσημη ηθοποιός και η κόρη της σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Κρίμα όμως που θα τους στεναχωρήσουμε, γιατί αυτό δεν ισχύει και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε την απάντηση της 39χρονης star. Ο εκπρόσωπος της Katie βγήκε και διέψευσε δημόσια την είδηση αυτή –πάντα μετά από δική της εντολή φυσικά- λέγοντας: «Οι φήμες και το δημοσίευμα περί χωρισμού είναι 100% αναληθές».

katie copy

Και όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτό δεν μπορούμε να μην πιστέψουμε πως όλα είναι μια χαρά ανάμεσά τους. Η Katie και ο Jamie δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για την σχέση τους. Οι δύο stars απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά το 2013 και άρχισαν να βγαίνουν μαζί πιο έντονα χωρίς να κρύβονται, πριν από έναν περίπου χρόνο.

Δες και αυτό: Ο πρίγκιπας Harry μόλις διέψευσε μία φήμη σχετικά με τον μήνα του μέλιτος του