Ο Κώστας Καπετανίδης "έστειλε" με την κριτική του την Κέρεν στο σπίτι της . Όλο το παρασκήνιο του Greek Idol Live που είχε ένταση και συγκίνηση

Ο Κώστας Καπετανίδης "έστειλε" με την κριτική του την Κέρεν στο σπίτι της . Όλο το παρασκήνιο του Greek Idol Live που είχε ένταση και συγκίνηση

Το Greek Idol είχε αυτή την εβδομάδα σκληρές κριτικές και μια αποχώρηση που αν μου επιτρέπετε ήταν άδικη όσον αφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού talent show και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο.

Η Κέρεν δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκε όταν έφυγε. Δάκρυσε, όμως, στην κριτική του ελληνικού κομματιού που ερμήνευσε. Ο Κώστας Καπετανίδης τη "στόλισε" και τη μαύρισε κανονικά και δέχτηκε την αποδοκιμασία του κοινού. Λίγα λεπτά μετά το τέλος μας είπε η πολύ γλυκιά παίχτρια: "Το ότι έφτασα έως εδώ λέει πολλά. Δεν είχα επαφή με ορχήστρα και γενικά με το αντικείμενο αυτό. Αλλά δε θα το αφήσω το τραγούδι. Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου σε κάτι που αγαπώ. Δέχτηκα πολύ σκληρές κριτικές αλλά στάθηκα όρθια. Άλλο άτομο στην θέση μου ίσως να είχε φύγει. Ευχαριστώ τη Ρούλα Κορομηλά και την επιτροπή για την ευκαιρία αυτή και ας πόνεσα μέσα μου αρκετές φορές". μας είπε με ένα πλατύ χαμόγελο η Κέρεν. Στην αντίπερα όχθη η Ερωφίλη γλίτωσε εξαιτίας της αγάπη του κόσμου. Πέτρος Κωστόπουλος, Έλλη Κοκκίνου αλλά και Κώστας Καπετανίδης μίλησαν όχι με κολακευτικά λόγια και υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να είχε φύγει. Τελικά όμως δε συνέβη.

Κερδισμένος ο Τσακαλάκος που ήταν και ο μόνος που απέσπασε θετική γνώμη και στα δύο κομμάτια που τραγούδησε. Ακολούθησε η Μαλού και μετά ο Ξυλούρης. Ήταν γενικά ένα πολύ μέτριο live φωνητικά που εξέπληξε τους πάντες. Παραφωνίες, άγχος, πολύ σκληρά λόγια που ίσως αφύπνισαν τα παιδιά και βελτιώθηκαν στα ξένα κομμάτια τους. Η Ρούλα πάντα κράταγε τον ρόλο του πυροσβέστη και κέρδισε τα κολακευτικά λόγια όλων με την κοντή φούστα που φόρεσε και έδειχνε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η τηλεθέαση του παιχνιδιού έφτασε στο 23% στο νεανικό κοινό και στο 21,5% στο γενικό. Όλα οδεύουν προς το τέλος με έξι άτομα να έχουν μείνει και να διεκδικούν το έπαθλο του νικητή. Τέλος να προσθέσουμε ότι ο κομμωτής των παιδιών Κωνσταντίνος Δόσσης που βρισκόταν από τις 15.30 το μεσημέρι εκεί, έζησε όλη την αγωνία τους και μας είπε χαρακτηριστικά. "Τα παιδιά όσο περνάει ο καιρός αγχώνονται. Έβλεπα στα μάτια τους έναν σκεπτικισμό αλλά δεν τους έλεγα κάτι. Πάντως την ώρα που τα ετοίμαζα δεν μου ζήτησαν κάτι το φοβερό στο μαλλί τους, ενώ άλλες φορές υπάρχει αυτό που λέμε και ένα παζάρι το πως θα τα κάνουμε" μας είπε ο μετρ του είδους που γιόρταζε κιόλας.