Η Meghan Markle που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε! Αυτήν της την εμφάνιση δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε! Αυτήν της την εμφάνιση δεν την περίμενες με τίποτα

Μα πόσο μας έλειψε

Πριν από ενάμιση μήνα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιων 600 καλεσμένων που παρευρέθηκαν στο παρεκκλήσι στο κάστρο του Windsor και άλλων τόσων που είχαν κατακλύσει την περιοχή απέξω.

Από τότε τους έχουμε δει σε πολλές δημόσιες κι επίσημες εμφανίσεις μαζί και έχει γίνει κι επίσημα ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Πριν όμως γίνει γνωστός ο αρραβώνας τους, είχαμε λατρέψει την Meghan γιατί ήταν αρκετά διαφορετική από την Kate Middleton και γιατί μας άρεσε απίστευτα ο τρόπος που ντυνόταν. Έχει ένα στυλ αρκετά εκκεντρικό και καθόλου ίδιο με την Δούκισσα του Cambridge και επιτέλους μετά από αρκετούς μήνες είδαμε και πάλι την Meghan που όλοι αγαπήσαμε.

Η Δούκισσα του Sussex και ο Harry έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι πόλο στο Ascot (την ίδια ημέρα που θα ήταν και τα γενέθλια της πριγκίπισσας Diana) και η Meghan μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της. Μία εμφάνιση που περιμέναμε αρκετό καιρό και που τελικά ήρθε. Η Meghan Markle εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο στενό παντελόνι, λευκό φαρδύ πουκάμισο κι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Κρατούσε στα χέρια της ένα καπέλο και είχε αφήσει τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στους ώμους της. Η 36χρονη ήταν και πάλι όπως την γνωρίσαμε και ομολογούμε πως είχε λείψει αρκετά. Η Meghan έστω και για λίγες ώρες, βρήκε και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό και αποχωρίστηκε το καθώς πρέπει look της, διασκεδάζοντας με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/BktG42eHR6M

Ομολογούμε πως αυτήν τη στιγμή μας διαφεύγει εάν είναι πρέπον ή όχι να φορά παντελόνι, αλλά υποθέτουμε πως αν συνέβαινε, θα είχε ήδη γίνει σάλος.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Αυτό το στυλ φορέματος το λατρεύουν όλες οι «γαλαζοαίματες»