Η Michelle Obama θα αποτίσει φόρο τιμής στη Beyonce

Η Michelle Obama θα αποτίσει φόρο τιμής στη Beyonce

Όχι, δεν διαβάσατε αντίστροφα τα ονόματα. Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα τιμήσει μαζί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας τη Beyonce, για την προσφορά της στη παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η δημοφιλής ποπ σταρ πρόκειται να αποσπάσει μια μεγάλη διάκριση στα αποψινά Billboard Music Awards, και σίγουρα δεν θα είναι ένα συνηθισμένο μουσικό βραβείο.

Η Beyonce θα τιμηθεί με το Millenium Award για τη δουλειά της και τη προσφορά της στη μουσική, εν γένει, και σύμφωνα με το Access Hollywood, θα υπάρξει και ένας σχετικός φόρος τιμής στη τραγουδίστρια, από ένα εξαιρετικά διάσημο «κοινό».

Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν στα Billboard Music Awards για να τιμήσουν τη Beyonce θα βρίσκεται και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama, με την οποία η τραγουδίστρια συνεργάστηκε πρόσφατα σε μια καμπάνια για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Αμερική. Μαζί με την κυρία Obama θα εμφανιστούν οι Barbra Streisand, Lady Gaga, Bono και Stevie Wonder, όλοι τους για να πουν έναν καλό λόγο για το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και τις συνεργασίες τους μαζί της.