Μην φταίει ο έρωτας; Η Jennifer Aniston στη νέα της εμφάνιση είναι sexy και πανέμορφη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μην φταίει ο έρωτας; Η Jennifer Aniston στη νέα της εμφάνιση είναι sexy και πανέμορφη

Και τρομερά ανανεωμένη

Μπορεί από τον Φεβρουάριο που χώρισε και μετά, η Jennifer Aniston να κάνει σπάνιες εμφανίσεις, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως σε αυτές είναι πάντα κομψή και υπέροχη. Καμία σημασία δεν έχει που την βλέπουμε μια φορά τον μήνα και αν, γιατί όποτε και να την δούμε πάντα θα έχει κάτι, το οποίο μας εντυπωσιάζει και θέλουμε να σχολιάσουμε. Ίσως η συμπεριφορά του Justin Theroux απέναντι της να μην ήταν και η πιο σωστή, όμως συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό, στο να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να αναδείξει τον καλύτερο της εαυτό.

Διάβασε ακόμη: Angelina Jolie: Έχει βάλει στόχο να καταστρέψει την καριέρα της Aniston;

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Montreal του Καναδά, όπου και βρίσκεται αυτόν τον καιρό να κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, Murder Mystery. Απ΄ό,τι καταλαβαίνουμε και από τον τίτλο πρόκειται για ένα θρίλερ, το οποίο σίγουρα θα μας καθηλώσει. Η 49χρονη ηθοποιός έδειχνε πιο sexy και ανανεωμένη από οποιαδήποτε άλλη φορά και αναρωτιόμαστε τι να συνέβαλε σε αυτήν της την αλλαγή.

Μήπως τελικά είναι πράγματι ερωτευμένη κι έχει νέο σύντροφο στη ζωή της; Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να εξηγήσουμε αυτήν την αλλαγή στην εμφάνιση της. Όχι, βέβαια πως φορούσε κάτι το ιδιαίτερο ή είχε κάνει κάποια εξωτερική αλλαγή, απλά το πρόσωπο της έδειχνε ήρεμο, γαλήνιο και ανανεωμένο. Και αυτά μπορεί να είναι αποτελέσματα μόνο ενός νέου έρωτα. Δεν συμφωνείς;

Δες και αυτό: Η Jennifer Aniston φλερτάρει ξανά και οι λεπτομέρειες θα σε ξαφνιάσουν