Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λέει όχι σε αισθησιακή φωτογράφηση και πάει μια βόλτα ως την Κίνα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λέει όχι σε αισθησιακή φωτογράφηση και πάει μια βόλτα ως την Κίνα

Ένα ταξίδι όνειρο πραγματοποίησε πριν τέσσερις μήνες περίπου το σέξι μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Επισκέφτηκε την Κίνα για να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διαγωνισμό ομορφιάς. Για πρώτη φορά η Δήμητρα παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό από αυτό το ταξίδι στο οποίο είχε και μια πρόταση έκπληξη.

«Μου έκαναν πρόταση να κάνω γυμνή φωτογράφηση έναντι 15.000 ευρώ αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Πήγα εκεί για έναν διαγωνισμό και απέκτησα μοναδικές εμπειρίες ως μοντέλο. Είναι άλλη η ομορφιά που έχουν τα μοντέλα στην Κίνα. Είναι πολύ διαφορετική η αγορά και η πασαρέλα εκεί. Εμένα, την ισπανίδα, την ιταλίδα μας κοιτάζανε με διαφορετικό μάτι. Νιώθω πολύ καλά που μου έκαναν προτάσεις να δουλέψω εκεί και μάλιστα έκανα και μια φωτογράφηση σε περιοδικό και είναι καλή προίκα στο δικό μου book» μας λέει η Δήμητρα.

Στις φωτογραφίες που δίνει στην δημοσιότητα την βλέπουμε να ποζάρει με νάζι και σεξ απήλ σε πάρκα και στο ξενοδοχείο που έμενε με τις άλλες κοπέλες. Φεύγοντας από την Ελλάδα πήρε στις αποσκευές της δημιουργίες από τον οίκο Nikos Takis και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η όμορφη κρητικοπούλα στην χώρα μας έχει καταφέρει να κάνει καλές και ποιοτικές δουλειές και είναι μια από τις ελάχιστες κοπέλες του ριάλιτι μόδας Next top Model που κατάφερε να διακριθεί. Στην προσωπική της ζωή δηλώνει μόνη και ο επόμενος σταθμός είναι οι Κάννες.