Αυτή η αποκάλυψη για την οικογένεια Kardashian/Jenner, πραγματικά μας ξάφνιασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η αποκάλυψη για την οικογένεια Kardashian/Jenner, πραγματικά μας ξάφνιασε

Αρκετά περίεργο δε νομίζεις;

Η οικογένεια Kardashian/Jenner είναι μία οικογένεια με πολλά και καλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία όμως όταν αποκαλύπτονται κάνουν μεγάλο πανικό, και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Μία τέτοια αποκάλυψη έγινε και αυτήν τη φορά, που έχει να κάνει με την Kylie Jenner και τον αδερφό της. Όχι, όχι τον Rob Kardashian, αλλά τον Brody Jenner.

Απ’ ότι φαίνεται τελικά η Kylie κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή, όχι μόνο από τους παπαράτσι και τα περιοδικά, αλλά και από την μισή της οικογένεια. Τι εννοούμε; Ότι ο αδερφός της Brody –όπως αποκάλυψε- δεν γνώριζε καν πως η Kylie ήταν έγκυος.

Δες ακόμη: H Kim Kardashian ζητάει συμβουλές για τα παιδιά της από το άτομο που δεν περιμέναμε ποτέ

Η Stormi Jenner-Webster, έγινε πέντε μηνών την προηγούμενη εβδομάδα και ο αδερφός της μιλώντας στο TMZ είπε: «Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα πως η Kylie είναι έγκυος, για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τώρα που το ξέρω θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω την ανιψιά μου». Μπορεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του να έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είδε τη νεαρή star, ωστόσο θα ήθελε πολύ να συναντήσει τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι της.

Τι άλλο μας επιφυλάσσει άραγε αυτή η οικογένεια;

Διάβασε ακόμη: Ο κούκλος αγαπημένος της Pamela Anderson παίζει μπάλα στο Μουντιάλ κι εκείνη τον στηρίζει!