Η απίστευτη εξομολόγηση του νικητή του Hell’s Kitchen: «Δεν είχα να φάω»

Η απίστευτη εξομολόγηση του νικητή του Hell’s Kitchen: «Δεν είχα να φάω»

 Ο Ραφαήλ Τσακίρης αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. 

Ο νικητής του Hell's Kitchen σε πρόσφατή συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Έζησα δύσκολες καταστάσεις και είχα πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οπότε η μαγειρική, ανεξάρτητα από το ότι την αγάπησα, ήταν ένας τρόπος για να βγάλω εύκολα εισόδημα και να βοηθήσω την οικογένεια μου. Δεν είναι και τόσο ωραίο να γυρνάς σπίτι σου και να μην έχεις να φας».

Σε ερώτηση αν έφτασε στο σημείο να μην έχει να φάει ο Ραφαήλ Τσακίρης απάντησε θετικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ναι, αλλά βρίσκαμε εναλλακτικές και ικανοποιούσαμε το στομάχι μας. Δεν είναι κακό, ίσα-ίσα, αυτή η κατάσταση με έκανε να αγαπήσω και να εκτιμήσω περισσότερο το φαγητό. Αν κάποιος δεν πεινάσει και δεν φάει ζάχαρη και ψωμί όπως οι παππούδες μας, δεν θα καταλάβει την αξία του φαγητού. Εγώ σέβομαι το ίδιο τις φακές, αλλά και το καλύτερο πιάτο του κόσμου.

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την είδηση- Δες ποιά διάσημη «έκλεισε» στο Epsilon Tv

Χαίρομαι που τα έχω ζήσει όλα αυτά και πάντα σκεφτόμουν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Ακόμα και τις άσχημες καταστάσεις καταφέρναμε με τη μητέρα μου να τις κάνουμε πιο όμορφες, Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω αυτήν τη μητέρα που μου έχει δώσει τις σωστές αρχές»