Melania & Donald Trump: Η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό και η λεπτομέρεια που όλοι σχολιάζουν

Melania & Donald Trump: Η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό και η λεπτομέρεια που όλοι σχολιάζουν

Πόσο καιρό έχουμε να τους δούμε μαζί;

Εδώ κι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε χάσει την Melania Trump από τις δημόσιες κι επίσημες εμφανίσεις της στο πλευρό του πλανητάρχη και συζύγου της, Donald Trump και δεν σου κρύβουμε πως είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και αρκετές φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δύο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την πληροφορία αυτή.

Δες ακόμη: Melania Trump: Φόρεσε το πιο λάθος ρούχο για επίσκεψη σε κέντρο κράτησης παιδιών

Το γεγονός πως σε κάποιες παλαιότερες εμφανίσεις τους εκείνη απέφυγε με μαεστρία να του πιάσει το χέρι συζητήθηκε υπέρ του δέοντος και ήταν μάλιστα και η κίνηση που έριξε λάδι στην φωτιά και αναζωπύρωσε τις φήμες περί χωρισμού. Τα τελευταία νέα όμως είναι κάπως διαφορετικά και απρόσμενα.


https://www.instagram.com/p/Bk00NtEhmFi

Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί την 4η Ιουλίου (aka Ημέρα Ανεξαρτησίας) και ο φωτογραφικός φακός, όχι μόνο τους απαθανάτισε μαζί μετά από πάρα πολύ καιρό, αλλά τους είδαμε να περπατούν και πιασμένοι χέρι-χέρι. Και φυσικά αυτή είναι η κίνηση που σχολιάστηκε περισσότερο από όλες τις άλλες. Τίποτα δεν έκανε τόση αίσθηση, όσο η τρυφερή αυτή κίνηση ανάμεσά τους.


https://www.instagram.com/p/Bk1cCznBZC3


https://www.instagram.com/p/Bk1oeivBQ0x

Τελικά μάλλον όλα ήταν φήμες ή πολύ απλά το ζευγάρι πέρασε απλά μία κρίση που ξεπεράστηκε. Σε όλους συμβαίνει άλλωστε αυτό. Εσύ τι λες;


https://www.instagram.com/p/Bk1wBDdBzPC

Διάβασε ακόμη: Οι Beckhams έκλεισαν 19 χρόνια παντρεμένοι, και θυμήθηκαμε τον άκρως... κακόγουστο γάμο τους