To σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε αγαπημένο μας μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Πατούλια Κατερίνα
To σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε αγαπημένο μας μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Η αγαπημένη μας από την βασιλική οικογένεια υπήρξε αποκαλυπτική

Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε, η αγαπημένη μας πριγκίπισσα και μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και έχει σχεδόν ξεπεράσει, δίνοντας έμπνευση σε άτομα που έχουν την ίδια κατάσταση υγείας.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Ευγενία, που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη το φθινόπωρο και η οποία από το λογαριασμό της στο Instagram- ναι, δεν είναι υποχρεωμένη να απέχει όπως η Kate Middleton ή η Meghan Markle – μας έδειξε τις ακτινογραφίες της και το πρόβλημα σκολίωσης που την παίδευσε πολλά χρόνια τώρα.

Διάβασε ακόμα: Οι Beckhams έκλεισαν 19 χρόνια παντρεμένοι, και θυμήθηκαμε τον άκρως... κακόγουστο γάμο τους

Η πριγκίπισσα και κόρη της Sarah Ferguson μας έδειξε το ιατρικό της ιστορικό και συγκίνησε μιλώντας για το πώς το πρόβλημα υγείας αυτό, επηρέασε την εμφάνιση και τη ζωή της:

«Είμαι υπερήφανη που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τις ακτινογραφίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με έκαναν καλύτερα και είμαι η ζωντανή απόδειξη για όλα εκείνα τα νέα παιδιά που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Έχω περάσει τα ίδια και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ».


https://www.instagram.com/p/Bkp5BlUgEAT

Η Ευγενία θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι του St. George’s στο κάστρο του Windsor που παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry.