Η Σίσσυ ποζάρει με λευκό μαγιό και μιλάει για το ρετούς στις προσωπικές της φωτογραφίες

Η Σίσσυ ποζάρει με λευκό μαγιό και μιλάει για το ρετούς στις προσωπικές της φωτογραφίες

Η Σίσσυ και το ρετούς!

Οι φωτογραφίες της, ειδικά εκείνες στο Instagram, έχουν προκαλέσει ντόρο αρκετές φορές. Αυτή τη φορά, η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το αν κάνει ή όχι ρετούς στις προσωπικές της φωτογραφίες και μας εκπλήσσει.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας, μίλησε στο περιοδικό People όπου και αποκάλυψε τη σχέση της με το ρετούς:

«Για μένα είναι ξεκάθαρο πως στο κομμάτι της δουλειάς μου οι φωτογραφίες μου που αφορούν ρούχα, μαγιό, καμπάνιες της εταιρείας μου προφανώς και θα είναι ρετουσαρισμένες. Προωθούν ένα προϊόν.

Εδώ ρετουσάρονται όλες οι φωτογραφίσεις στα περιοδικά. Οι φωτογραφίσεις για το fashion brand μου γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά που οφείλουν να κάνουν. Δεν θα το σχολιάσω, το θεωρώ αυτονόητο. Απλά πουλάει το ρετούς σαν θέμα και γι’ αυτό πήρε τόσο μεγάλη διάσταση.

Τις φωτογραφίες προσωπικών μου στιγμών δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ. Φωτογραφίες με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, από την καθημερινότητά μου».

Διάβασε ακόμα: Ο μέγας γόης του Hollywood είναι στην Αντίπαρο παρέα με έναν σπουδαίο κωμικό ηθοποιό!


Εν το μεταξύ, για να αντικρούσει τις κατηγορίες περί ρετούς, η Σίσσυ αποκαλύπτει τι έκανε:

«Με το που άρχισε να γίνεται, λοιπόν, αυτός ο ντόρος, ανέβαζα καπάκι και βίντεο από πάνω μέχρι κάτω, να δουν και το ρούχο πώς κινείται, το ύφασμά του. Από εκεί και πέρα, όταν βγάζω μια φωτογραφία ή τραβάω ένα βίντεο, ξέρω πολύ καλά τις γωνίες μου, ξέρω πολύ καλά να στηθώ στο φακό, οπότε φυσικά θα ανεβάσω αυτή που με κολακεύει».


Δες και τις πρόσφατες πόζες της από την Θάσο με λευκό ολόσωμο μαγιό.