Απίθανη νίκη της Κατερίνας Δαλάκα: Κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2018

Πατούλια Κατερίνα
Απίθανη νίκη της Κατερίνας Δαλάκα: Κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2018

Ανίκητη μέχρι στιγμής η Κατερίνα Δαλάκα

Οδεύει προς τον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα, ο θηλυκός Γιώργος Αγγελόπουλος του φετινού Survivor στο SKAI.

Όπως ήδη γνωρίζεις, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου αλλά στο χθεσινό επεισόδιο τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμα φορά η αθλήτρια του στίβου. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο πρώτος γύρος διεκδίκησης του αυτοκινήτου περιελέμβανε ερωτήσεις στις μαμάδες των παικτών τις απαντήσεις των οποίων έπρεπε να προβλέψουν σωστά οι παίκτες.

Νικήτρια στον πρώτο γύρο ήταν η Κατερίνα Δαλάκα με πέντε σωστές απαντήσεις και έπειτα ακολούθησαν ο Χάρης Γιακουμάτος, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης που πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

Διάβασε ακόμα: H Meghan Markle σε νέα εμφάνιση: Ντυμένη στα κίτρινα δεν μπορεί να μην αγγίζει τον πρίγκιπα Harry

Στον δεύτερο γύρο και μετά από κλήρωση,η Κατερίνα Δαλάκα αγωνίστηκε απέναντι στον Χάρη Γιακουμάτο και η Μελίνα Μεταξά απέναντι στον Ηλία Γκότση.



Στόχος των παικτών στον δεύτερο γύρο ήταν να σηκώσουν τη σημαία της ξύλινης κατασκευής που βρισκόταν μπροστά τους, όσο πιο κοντά στα 90 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκινά ο χρόνος και χωρίς να μπερδευτούν από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης προκρίθηκαν και έπαιξαν στον τελικό για να κερδίσουν το αυτοκίνητο.

Στον τελικό, ο χρόνος που έπρεπε να συμπληρωθεί για να σηκώσουν οι παίκτες τη σημαία αυξήθηκε στα 2 λεπτά, ενώ ο νικητής έπρεπε να συμπληρώσει τέσσερις νίκες, με την Δαλάκα και τον Ηλία να κονταροχτυπιούνται φτάνοντας στο 3-3.

Την τελική νίκη πήρε η Κατερίνα Δαλάκα που σήκωσε τη σημαία 2 δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των δύο λεπτών ενώ ο Ηλίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.