Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram και το πικρόχολο σχόλιο

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram και το πικρόχολο σχόλιο

Τι απάντησε η νέα μανούλα;

Η Δούκισσα Νομικού τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αυτό φυσικά οφείλεται στον ερχομό του μικρού Σάββα. Η παρουσιάστρια λατρεύει τον γιο της και μας το αποδεικνύει συχνά μέσα από το account της στο Instagram. Είναι μία πολύ όμορφη και προχωρημένη μαμά και εμείς δεν χορταίνουμε να την χαζεύουμε.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει από τότε που γέννησε, επικρατεί ένας πανικός –με την καλή έννοια φυσικά- κι εμείς δεν προλαβαίνουμε να πατάμε like στις αναρτήσεις της. Βαμμένη ή μη είναι πανέμορφη και εκθαμβωτική και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία. Η τελευταία της ανάρτηση όμως πήρε ένα σχόλιο –ή μήπως υπονοούμενο- το οποίο καθόλου δεν μας άρεσε.

Λίγο μετά τα stories της με τις μελανιές στα πόδια της, η Δούκισσα ανέβασε μία αρετουσάριστη και αμακιγιάριστη selfie, στην οποία ήταν πραγματικά υπέροχη. Η μητρότητα την έχει ομορφύνει τρομερά και αυτό θα το δεις όποια φωτογραφία της και αν κοιτάξεις. Η παρουσιάστρια ωστόσο στηριζόταν με κάποιον περίεργο τρόπο στο πόδι της στην εν λόγω φωτογραφία και αυτό είχε κάπως παραμορφωθεί.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ένα σχόλιο που ρωτούσε τη Δούκισσα τι ακριβώς είναι αυτό κάτω από το αριστερό της χέρι, αφήνοντας υπαινιγμό για κάποια μορφή κυτταρίτιδας προφανώς. Η Δούκισσα δεν πτοήθηκε και αρκετά αφοπλιστικά της απάντησε: «Γόνατο». Αλλά και κυτταρίτιδα να είναι, γιατί είναι τόσο κακό;

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το «ατύχημα» της Δούκισσας Νομικού και τα σημάδια στο σώμα της