Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Carrie Bradshaw και του Mr. Big από το SATC που δεν είχαμε ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Carrie Bradshaw και του Mr. Big από το SATC που δεν είχαμε ξαναδεί

Το SATC είναι ακόμη εδώ

Το Sex and the city έγινε φέτος 20 χρονών κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να το βλέπουμε και πάλι από την αρχή τα σουκού που καθόμαστε και ξεκουραζόμαστε σπίτι. Ήταν μία από τις αγαπημένες μας σειρές –εντάξει μετά τα Φιλαράκια- και όπως καταλαβαίνεις δεν το βαριόμαστε με τίποτα. Μπορεί πλέον μεταξύ των ηθοποιών τα πράγματα να μην είναι πολύ καλά, αλλά για μας πάντα θα είναι η καλύτερη σειρά.

Η ιστορία της Carrie με τον Mr Big είχε «χτυπήσει ευαίσθητα σημεία» και σίγουρα δεν υπάρχει μία γυναίκα που να μην ταυτίστηκε μαζί της. Αν από την άλλη ήσουν φαν της Samantha, τότε ήσουν σε λίγο καλύτερη κατάσταση από εμάς. Κι εκεί που χαζεύαμε στο Instagram λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία σειρά από φωτογραφίες, η οποίες απαθανάτιζαν την Carrie (aka Sarah Jessica Parker) και τον Mr. Big (aka Chris Noth) σε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση.

Δες και αυτό: Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει το αντικείμενο της Carrie Bradshaw που λατρεύει

Η λεζάντα των φωτογραφιών αναφέρει πως η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε για την προώθηση της σειράς, πιθανότατα πριν αυτή ξεκινήσει να προβάλλεται –όρκο δεν παίρνουμε-. Η SJP με εσώρουχα και ο Chris πότε με ανοιχτό πουκάμισο, πότε χωρίς αυτό, ήταν ό,τι πιο ωραίο, νοσταλγικό –λόγω της σειράς- και sexy είδαμε σήμερα. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχουμε δει ξανά.


https://www.instagram.com/p/Bk3HiZ_FIdo

Διάβασε ακόμη: H απίστευτη απόφαση της Kourtney Kardashian και το σοκ της υπόλοιπης οικογένειας