Είναι αυτό το hot και sexy ζευγάρι του Hollywood; Δες τους σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το hot και sexy ζευγάρι του Hollywood; Δες τους σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Με διαφορά ο πιο ωραίος άντρας

Ήταν κάπου στα μέσα Μαρτίου, όταν κυκλοφόρησε η φήμη, πως οι δύο stars είναι ζευγάρι, όμως από τότε ούτε τους είδαμε κάπου μαζί, ούτε κάποιος από τους δύο επιβεβαίωσε/διέψευσε τη φήμη. Και ομολογούμε σχεδόν τους είχαμε ξεχάσει, μέχρι που ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμους του Λονδίνου. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η φήμη όχι μόνο ήταν αληθινή, αλλά η σχέση τους μετράει κιόλας σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ο λόγος για τον Chris Pine και την Annabelle Wallis, οι οποίοι απαθανατίστηκαν, στην πρώτη τους ίσως δημόσια κοινή έξοδο και έδειχναν πιο ερωτευμένη από ποτέ. Όσο σιωπηλός και αν είσαι, η γλώσσα του σώματος πάντα έχει κάτι περισσότερο να πει και στην προκειμένη καταλάβαμε, πως οι δύο stars δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Οι δυο τους έχουν παρευρεθεί και σε ένα event μαζί –φυσικά όχι αγκαζέ- μα κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει γι’ αυτό (aka την σχέση τους). Ο Chris αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην διαδικασία των γυρισμάτων για την ταινία Wonder Woman 1984 και δεν σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε να τη δούμε. Δες τους κι εσύ στις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας, έχεις δει κάποιο άλλο πιο sexy ζευγάρι αυτήν τη στιγμή στο Hollywood;


https://www.instagram.com/p/Bk2dafUF3KD

Δες και αυτο: Η θρυλική Ζήνα Lucy Lawles των 90s έγινε 50 ετών, είναι ξανθιά και αγνώριστη!