Αυτή η κομμένη σκηνή του Τιτανικού, είναι ακόμη πιο στενάχωρη από το κανονικό τέλος της ταινίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η κομμένη σκηνή του Τιτανικού, είναι ακόμη πιο στενάχωρη από το κανονικό τέλος της ταινίας

Μάλλον καλά έκαναν και την έκοψαν

Ο Τιτανικός είναι μία από αυτές τις ταινίες, που όσες φορές και να τη δεις, πάντα στο τέλος θα καταλήξεις να κλαις με λυγμούς. Και φυσικά κανείς δεν θα σε κατηγορήσει γι’ αυτό! Κι ενώ πιστεύαμε πως αυτή η επική-αριστουργηματική ταινία του James Cameron δεν θα μπορούσε να γίνει πιο συναισθηματική, κάναμε λάθος.

Βρήκαμε μία σκηνή –διαγεγραμμένη σκηνή- η οποία μας απέδειξε πως ναι, αν ήθελαν, ο Τιτανικός θα μπορούσε να μας κάνει να κλάψουμε ακόμη περισσότερο. Η εν λόγω σκηνή λοιπόν δείχνει το εξής: Τη Rose (aka Kate Winslet) να ανεβαίνει στο πλοίο διάσωσης Καρπάθια, έναν βασανισμένο και καταρρακωμένο κ. Ismay (aka Jonathan Hyde) ο οποίος τελικά απέκτησε το πρωτοσέλιδο του (με τον χειρότερο τρόπο) και μία ξέφρενη και καταρρακωμένη Ruth (aka Frances Fisher, η μητέρα της Rose) να ψάχνει εναγωνίως να βρει την κόρη της.

Παρακολουθώντας λοιπόν την ταινία σήμερα, είμαστε κάπως ανακουφισμένες, που τελικά αυτή η τελευταία σκηνή κόπηκε. Έχουμε κλάψει ήδη αρκετά για τον Jack δε νομίζεις;Διάβασε ακόμη: «Πόλεμος» στο Twitter με την Khloe Kardashian: «Είσαι άθλια και αηδιαστική»

DPG Network