Ο star του Game of Thrones έγινε μπαμπάς και η κόρη του είναι απλά υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο star του Game of Thrones έγινε μπαμπάς και η κόρη του είναι απλά υπέροχη

Δες τις απίστευτες φωτογραφίες που ανέβασε στο account του

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο star του Game of Thrones, ο οποίος απέκτησε μία γλυκύτατη και πανέμορφη κορούλα πριν από μερικά 24ωρα. Ο 33χρονος Άγγλος ηθοποιός ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού του μέσα από το Instagram account του, κι εκεί ανέβασε και τις πιο όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες του νέου μέλους.

Ο Tom Hopper και η σύζυγός του –επίσης ηθοποιός- Laura, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, αφού έπειτα από τρία χρόνια έγιναν ξανά γονείς. Το διάσημο ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο τον Freddie, ο οποίος φυσικά και συμμετείχε στις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι.

Δες ακόμη: H φωτογραφία με τα ματωμένα πόδια μάλλον πρόδωσε το φινάλε του Game Of Thrones

Σε μια φωτογραφία ο Tom κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του και γράφει στη λεζάντα: «Η εκπληκτική γυναίκα μου έφερε στον κόσμο, το δεύτερο πανέμορφο παιδάκι μας. Καλώς ήρθες κοριτσάκι μας». Η Truly Rose –αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν- ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και πλέον είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Φωτογραφίες ανέβασε τόσο ο Tom, όσο και η σύζυγός του Laura και ειλικρινά είναι τόσο όμορφες. «Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο» έγραψε σε άλλη φωτό ο 33χρονος ηθοποιός και δεν τον αδικούμε γι’ αυτό. Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα κι αυτήν τη στιγμή το ζει στο έπακρον.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Σήμερα βαφτίζει η Kate και ο William τον πρίγκιπα Louis: Μάθε όλες τις περίεργες λεπτομέρειες