Ξεκίνησε η βάφτιση του πρίγκιπα Louis! Μαζί Kate και Meghan με τα πριγκιπόπουλα να πρωταγωνιστούν

Πατούλια Κατερίνα
Ξεκίνησε η βάφτιση του πρίγκιπα Louis! Μαζί Kate και Meghan με τα πριγκιπόπουλα να πρωταγωνιστούν

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση του Louis

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η βάπτιση του πρίγκιπας Louis, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.
Ο Louis, πέμπτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, έδειχνε ήρεμος μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία εντυπωσίασε. Ο πρίγκιπας γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 και βαφτίζεται στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St Jame’s στο Λονδίνο.


https://www.instagram.com/p/BlBAyMPHpOK

Ο μικρός πρίγκιπας όπως και τα δύο του αδέρφια στη βάφτισή τους, φόρεσε το βαπτιστικό φόρεμα, ρέπικλα εκείνου που φτιάχτηκε το 1840 για την κόρη της βασίλισσας Victoria.

Το πρωτότυπο φορέθηκε από 62 βασιλικά μωρά και από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι καλεσμένοι

Οι συγγενείς του ζευγαριού και του πρίγκιπα κατέφθασαν στη βάφτιση, ανάμεσά τους, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, η εγκυμονούσα Pippa Middleton και ο σύζυγός της, οι γονείς της Kate αλλά και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle.


https://www.instagram.com/p/BlBDeg-h8_b


https://www.instagram.com/p/BlBCBG5BF0S


https://www.instagram.com/p/BlBCJHLhbcr

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν θα δώσουν το παρόν στην βάφτιση ενώ νονοί του Louis θα είναι οι: ο Nicholas van Cutsem, ο Guy Pelly, ο Harry Aubrey-Fletcher, η Lady Laura Meade,η Hannah Carter και η Lucy Middleton.

Εννοείται πως την παράσταση έκλεψε ο πρίγκιπας Γεώργιος αλλά και η πριγκίπισσα Charlotte ενώ εντυπωσιακή ήταν και η Kate Middleton. Πίσω από την Kate είδαμε και την Meghan Markle η οποία στάθηκε ακριβώς πίσω από δούκισσα του Cambridge και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη. Η Kate προτίμησε λευκό φόρεμα από τον οίκο Alexandrer McQueen ενώ η Meghan στενό λαδί φόρεμα Ralph Lauren.