Η Harper Beckham έγινε 7 και ο David ανέβασε τις πιο cute φωτογραφίες τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Harper Beckham έγινε 7 και ο David ανέβασε τις πιο cute φωτογραφίες τους

David, ακόμη κι έτσι είσαι ένας κούκλος

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Beckham σήμερα έχει τα γενέθλια του και όλα τα μέλη αυτής, κατέκλεισαν το Instagram, με φωτογραφίες και ευχές για την –όχι και τόσο μικρή πια- Harper. Εμείς βέβαια θα εστιάσουμε ένα τσακ παραπάνω σε όλες αυτές που ανέβασε ο David, ο οποίος έχει τρελό έρωτα με την μοναχοκόρη του και μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά.

Η Harper έγινε 7 ετών και από το πρωί της Τρίτης το Instagram «βομβαρδίζεται» από stories και φωτογραφίες με την μικρή σε τρελά κέφια. Λίγη παραπάνω προσοχή ωστόσο δώσαμε –και δικαιολογημένα δηλαδή- σε αυτές που ανέβασε ο David Beckham μαζί της. Δύο πολύ όμορφες και χαριτωμένες φωτογραφίες ταυτόχρονα, στις οποίες αξίζει να δώσεις το like σου.

Δες ακόμη: Οι Beckhams απαθανατίζονται στην 19η επέτειο τους και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά

«Η Harper-Seven σήμερα έγινε 7. Χρόνια πολλά στο μεγάλο μου κορίτσι. Αυτήν τη μικρή τη λατρεύουν τόσο πολύ τα αδέρφια της, ο μπαμπάς και η μαμά της. Μία ειδική μέρα σήμερα μικρή μου, με κάνεις να χαμογελάω κάθε μέρα που περνάει», έγραψε στη λεζάντα του ο David και πραγματικά μας έκανε να «λιώσουμε» με αυτά τα τόσο τρυφερά λόγια του.

4E14904200000578 5937337 Kind words The eldest of the Beckham clan Brooklyn 15 also paid a 78 1531216339962

Τις δικές τους ευχές φυσικά έδωσαν τόσο ο μεγάλος της αδερφός, Brooklyn, όσο και η μητέρα της Victoria, σε μία φωτογραφία με εκείνη και τον γιο της Romeo.

Όσο εσύ θα κοιτάζεις τη gallery εμείς θα χαζεύουμε τον χαζομπαμπά David.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Γιατί ο πρίγκιπας William και ο Harry δεν μπορούν να δουν από κοντά το Μουντιάλ στη Ρωσία;