Τι δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη μετά την αποχώρησή της στο Queen.gr Όλο το παρασκήνιο της χθεσινής βραδιάς

Τι δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη μετά την αποχώρησή της στο Queen.gr  Όλο το παρασκήνιο της χθεσινής βραδιάς

Η σειρά της Ναταλίας Δραγούμη έκλεισε τον κύκλο των αποχωρήσεων στο Dancing with a stars για αυτή την εβδομάδα. Για άλλη μια εβδομάδα ήμασταν στα παρασκήνια του χορευτικού σόου και συνομιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές. Και χθες η τηλεθέαση έφτασε το 43%.

«Νομίζω ότι έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος μέσα στο παιχνίδι. Με το τρόπο μου προσπάθησα να δώσω ότι μπορούσα στο Make a wish και φεύγω ανακουφισμένη. Το περίμενα και ένιωθα ότι ερχόταν και το δικό μου τέλος. Άλλωστε δεν περίμενα να προχωρήσω τόσο πολύ. Τα παιδιά μου με χρειάζονται σπίτι και πλέον ανήκω εκεί. Μένει μια γλυκιά ανάμνηση». Λόγια από την Ναταλία Δραγούμη που μπορεί να απέσπασε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από τον Τρύφωνα Σαμαρα, αλλά το τηλεοπτικό κοινό την επέλεξε να φύγει. Κερδισμένη η Ελεονώρα Μελέτη που πήρε άριστα με τέσσερα δεκάρια. Από κοντά και η Νάντια Μπουλέ με 38 βαθμούς. Φαίνεται ότι θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ των δύο παρουσιαστριών μέχρι τέλους. Ο Κώστας Μαρτάκης και η παρτενέρ του φτάσανε στο τέλος να δίνουν μάχη για την παραμονή τους και με ανακούφιση δέχτηκαν την παραμονή τους. «Ευτυχώς συνεχίζουμε» έλεγε στους διαδρόμους του στούντιο KAPPA.

Το ρόλο του κακού χτες ανέλαβε μάλλον ο Φωκάς Ευαγγελινός με παρατηρήσεις στο τεχνικό κομμάτι. Τα ζευγάρια πάντως ήταν όλα πολύ καλά και ακόμη και η Αγγελική Ηλιάδη που την περασμένη Κυριακή είχε δεχθεί μέτρια κριτική από τον Γιάννη Λάτσιο, απέσπασε ένα μεγάλο μπράβο. Ο Αργύρης Αγγέλου συνεχίζει αθόρυβα προς την κορυφή και μέχρι και τις 12 Ιουνίου που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους θα δούμε ένα άκρως ανταγωνιστικό χορευτικό σόου από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φαβορί υπάρχουν, ο σκοπός είναι ιερός αλλά ο νικητής πρέπει να είναι ένας. Η καλεσμένη της βραδιάς Νίκη Πόντε παρουσίασε το νέο της κομμάτι και έδειξε και τις χορευτικές της ικανότητες και τα σχόλια ήταν πολύ όμορφα ειδικά από τον Κύριο Κωστάλα που και αυτή την φορά «έσταζε» μέλι για την Ζέτα Μακρυπούλια.