O hair stylist Βασίλης, Μπουλούμπασης μιλάει στο Queen.gr για την εμφάνιση της Ζέτας Mακρυπούλια αλά Marilyn Monroe

O hair stylist Βασίλης, Μπουλούμπασης μιλάει στο Queen.gr για την εμφάνιση της Ζέτας Mακρυπούλια αλά Marilyn Monroe

Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν και αυτή την εβδομάδα!  Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμόρφωσε την Ζέτα Μακρυπούλια σε Marιlyn Monroe και μιλάει στο Queen.gr για τα μυστικά αυτής της εμφάνισης.

Ακόμα μια εβδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε να εντυπωσιάσει και παράλληλα να μεταμορφωθεί, κάνοντας μια εμφάνιση εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Η ομάδα της παρουσιάστριας δημιούργησε ένα look βγαλμένο από τη χρυσή δεκαετία των 50s, αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική Marilyn Monroe όπως αναφέραμε. «Τυλίξαμε τα μαλλιά σε ρόλει αποκτώντας μια μπούκλα. Αυτά μαζεύτηκαν σε μια εσωτερική μπανάνα αφήνοντας όγκο από το τύλιγμα και δημιουργώντας ανάλαφρες βαγκ. Νομίζω πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και παρουσιάσαμε μια εντελώς διαφορετική Ζέτα. Είναι άλλωστε κάτι που επιθυμεί και η ίδια κάθε Κυριακή» προσθέτει ο γνωστός hair stylist. H Ζέτα φόρεσε midi, body conscious φόρεμα σε φούξια χρώμα με ένα μεγάλο φιόγκο στο μπούστο. Το φόρεμα φυσικά είχε την υπογραφή Vassilis Zoulias καθώς είναι γνωστή η αγάπη του σχεδιαστή στο retro style! Οι γόβες ήταν Casadei και τα κοσμήματα ήταν Στρατάκης.