Πού έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό; Η τραγουδίστρια σε σπάνια έξοδο με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πού έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό; Η τραγουδίστρια σε σπάνια έξοδο με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της

Σχεδόν ξεχάσαμε πως υπάρχει

Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε νέα για τη νεαρή τραγουδίστρια, αλλά και από την τελευταία φορά που τη είδαμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση της. Ακούγεται σκληρό, αλλά πραγματικά είχαμε σχεδόν ξεχάσει πως υπάρχει αυτό το κορίτσι.

Και όμως προς μεγάλη μας έκπληξη, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Δυτικό Hollywood το βράδυ του Σαββάτου σε ένα bistro, παρέα με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της. Η Avril Lavigne και ο Phillip Sarofim, είναι σε σχέση από τον Μάρτιο και εμείς δεν τους είχαμε καταλάβει καν.

Δες ακόμη: H απάντηση της Selena για τον αρραβώνα του Justin είναι πιο άβολη από όσο φαντάζεσαι

Η 33χρονη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή πολύ καλά κρυμμένη από τους παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας και κάπως έτσι σχεδόν αγνοούσαμε τόσους μήνες την ύπαρξη της σχέσης της.. Η Avril και ο Phillip έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται όλο το βράδυ.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού παραμένει εκείνο το γλυκό μικροκαμωμένο κορίτσι, με τα ξανθά μαλλιά. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε πάντως για την προσωπική της ζωή ήταν κάπου τον Νοέμβριο του 2016, όταν και πληροφορίες ανέφεραν πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ryan Cabrera. Εάν ήταν ή όχι αληθινές δεν το μάθαμε ποτέ.


https://www.instagram.com/p/Bk_7HXRAjS3

Διάβασε και αυτό: Εμείς προειδοποιήσαμε: Τα κορμιά της οικογένειας Stallone θα σε κάνουν… να δακρύσεις