Τι συμβαίνει; Ο Justin Bieber εθεάθη σε «άθλια» κατάσταση στη Νέα Υόρκη και όλοι απορούν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συμβαίνει; Ο Justin Bieber εθεάθη σε «άθλια» κατάσταση στη Νέα Υόρκη και όλοι απορούν

Ο νους μας πάει στο κακό

Μια απορία έχει ζωγραφιστεί από χθες το βράδυ στο πρόσωπό μας, όταν είδαμε τις καινούργιες φωτογραφίες του Justin Bieber στο διαδίκτυο, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη να περπατά απελπισμένος και να μιλά στο τηλέφωνο αρκετά αγχωμένος και προβληματισμένος.

Μάλιστα λίγες ώρες πιο πριν είχε ανεβάσει στο account του στο Instagram, ένα βίντεο με την Hailey Baldwin και το λεκτικό «Meet my fiancé», άκα γνωρίστε την αρραβωνιαστικιά μου, το οποίο όμως κατέβασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δες και αυτό: H απάντηση της Selena για τον αρραβώνα του Justin είναι πιο άβολη από όσο φαντάζεσαι

Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, τι ακριβώς μπορεί να έχει συμβεί και ο 24χρονος έδειχνε τόσο χάλια; Ο Justin ήταν αρκετά casual ντυμένος, φορούσε ένα καπέλο και μιλούσε συνεχώς στο κινητό του με ένταση. Ποιος μπορεί να κρυβόταν πίσω από αυτό το τηλεφώνημα, και τι μπορεί να του είπε και να είχε αυτήν την αντίδραση;

justin

Και στην τελικά γιατί έσβησε το βίντεο με την Hailey; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ κι έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε. Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα και να μην έχει σχέση με θέμα υγείας.



Διάβασε ακόμη: Justin Bieber ποιον κοροϊδεύεις; H απόδειξη ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη Selena