Μία εβδομάδα μετά τον γάμο, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία εβδομάδα μετά τον γάμο, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά

Και είναι υπέρλαμπρο

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι πριν από μία εβδομάδα ακριβώς στην Καλιφόρνια και εχθές ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όταν και επέστρεφαν από το ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη. Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού, μία εβδομάδα μετά τον γάμο τους.

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό του Twilight Saga, Ashley Greene (aka Alice Cullen) και τον πλέον σύζυγό της Paul Khoury, οι οποίοι ταξίδεψαν ως τη Χαβάη για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να «γιορτάσουν» τον έγγαμο βίο τους. Οι δύο stars έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, ενώ ο Χαβανέζικος αέρας ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους.


https://www.instagram.com/p/BlONalUhntY

Η 31χρονη ηθοποιός μάλιστα ήταν έτσι ντυμένη, που φαινόταν έτοιμη να υποδεχτεί τη ζέστη του Los Angeles και να αφήσει πίσω της τη δροσιά και τα ειδυλλιακά τοπία της Χαβάη. Με λευκό αέρινο μπλουζάκι και τζιν σορτς εκείνη, με παντελόνι, t-shirt και ένα jacket ο σύζυγός της, αλλά πιο ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί από ποτέ και οι δύο. Το πιο όμορφο από όλα; Ότι δεν έπαψαν λεπτό να κρατιούνται χέρι χέρι, όση ώρα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.


https://www.instagram.com/p/BlPX0LlHQgI

Διάβασε ακόμη: Φάγαμε κουφέτα! Η πρωταγωνίστρια του "Twilight" παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα!