Tropical beauty: Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο καλοκαιρινή και sexy της εμφάνιση

Tropical beauty: Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο καλοκαιρινή και sexy της εμφάνιση
Υπέροχη όπως πάντα

Η Χριστίνα Μπόμπα για εμάς είναι το #celebritycrush μας και σου το έχουμε αποδείξει πολλές φορές μέσα από κείμενα που γράφονται για εκείνη κατά καιρούς. Η μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, είναι ένα πανέμορφο και χαρούμενο κορίτσι και μπορεί να συνδυάζει άψογα το απλό με το sexy, χαρίζοντας μας υπέροχες πόζες και φωτογραφίες.

Ακόμα και με το πιο απλό ντύσιμο καταφέρνει πάντα να βγάζει κάτι πολύ όμορφο, γλυκό και sexy ταυτόχρονα και πολύ την θαυμάζουμε γι’ αυτό. Plus, έχει πάντα αυτό το υπέροχο χαμόγελο, που κάνει όλες της, τις φωτογραφίες να δείχνουν μοναδικές. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και αυτό την κάνει ακόμη πιο όμορφη, γλυκιά και προσιτή.

Στην φωτογραφία που ανέβασε πριν από κάποιες ώρες, παρά το γεγονός πως είναι πολύ απλά ντυμένη με ένα τζιν σορτς και ασορτί πουκάμισο, είναι υπέροχη, καλοκαιρινή και τροπική θα τη λέγαμε, με το φόντο που επέλεξε. Για το σώμα της ό,τι και να σχολιάσουμε θα είναι περιττό. Μείνε απλά στην επίπεδη κοιλιά της και χάρισε της το like σου, γιατί της αξίζει.

Διάβασε ακόμη: Behind the scenes: Οι φωτογραφίες των Μαχητών από το Survivor, που δεν είχες ξαναδεί