Ξεπέρασε κάθε όριο! Οι νέες δηλώσεις του Thomas Markle, θα κάνουν τη Meghan έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξεπέρασε κάθε όριο! Οι νέες δηλώσεις του Thomas Markle, θα κάνουν τη Meghan έξω φρενών

Και δεν θα έχει και άδικο

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες –περίπου- από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν, με τον πατέρα της ηθοποιού να μην παρευρίσκεται λόγω προβλήματος υγείας, εκείνος όμως εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις, με όσα λέει κατά καιρούς.

Γενικά δεν έχει πει και λίγα από τότε που η κόρη του παντρεύτηκε, όμως απ’ ό,τι φαίνεται δεν βάζει μυαλό τόσο εύκολα και συνεχίζει να λασπολογεί, ακόμη και κατά του ίδιου του του παιδιού. Αυτήν την φορά όμως, θα λέγαμε πως ξεπέρασε κάθε όριο και πως το γεγονός ότι η Meghan του μιλάει ακόμη είναι ένα θαύμα. Και επειδή αναρωτιέσαι θα σου εξηγήσουμε ευθύς.

Σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε ο Thomas Markle στην εφημερίδα «The Sun on Sunday», εξήγησε τον λόγο που θεωρεί, πως η κόρη του είναι δυστυχισμένη ως Δούκισσα (με τι μυαλό αλήθεια σκέφτηκε κάτι τέτοιο, #sorryMeghan).

Δες και αυτό: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ συμπαθεί περισσότερο τη Meghan Markle από την πριγκίπισσα Diana;

«Η σκέψη μου για την κόρη μου αυτή τη στιγμή είναι πως νομίζω ότι είναι τρομοκρατημένη. Το βλέπω στα μάτια της, το βλέπω στο πρόσωπό της και το βλέπω στο χαμόγελό της. Βλέπω το χαμόγελό της για χρόνια. Ξέρω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα ... Αυτό είναι ένα πονεμένο χαμόγελο», σχολίασε ο 73χρονος και δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ναι ναι, είχε και συνέχεια μιας και κατέκρινε και τα βασιλικά έθιμα που πρέπει να μάθει η Meghan ως Δούκισσα. «Η Meghan φαίνεται σα να έχει βγει από παλιά ταινία. Γιατί το 2018 να ντύνονται όπως τη δεκαετία του 1930; Γιατί πρέπει να καλύψουν τα γόνατά τους; Δεν κατηγορώ τον [Πρίγκιπα] Χάρι ή κανέναν, αλλά ακολουθούν κανόνες που δεν έχουν νόημα για μένα. Δεν είναι λιγότερο άνθρωποι από οποιονδήποτε άλλο. Ο Θεός ξέρει, λυπάμαι γι 'αυτούς, που δεν μπορούν να δείξουν ούτε τα συναισθήματα τους».

Έδωσε πόνο ο μπαμπάς της Meghan και μπορεί να έχει δίκιο σε ορισμένα πράγματα, όμως δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Είναι άσχημο και προσβλητικό δε νομίζεις;

Διάβασε και αυτό: Η Kate Middleton και ο μικρός Louis γίνονται viral με τη νέα τους φωτογραφία στα social