Η εγκυμονούσα ηθοποιός έχει γενέθλια και ο σύντροφος της, της ευχήθηκε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εγκυμονούσα ηθοποιός έχει γενέθλια και ο σύντροφος της, της ευχήθηκε κάπως έτσι

Μήπως ήρθε η ώρα να μας δείξει και την κοιλίτσα της όμως;

Ήταν ακόμη Μάϊος, όταν κυκλοφόρησε η είδηση, πως η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον εδώ και περίπου δύο χρόνια σύντροφό της. Ήταν από αυτές τις εγκυμοσύνες της χρονιάς που μας σόκαραν, μιας και δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε κάτι τέτοιο για το εν λόγω ζευγάρι.

Και μπορεί να μην την έχουμε δει ακόμη με φουσκωμένη την κοιλίτσα της, είμαστε όμως σίγουρες πως θα είναι γλυκιά και υπέροχη. Αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες χρονιές για την ηθοποιό, η οποία θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Πριν από δύο ημέρες μάλιστα είχε τα γενέθλια της –έγινε 42- και ο σύντροφός της, φρόντισε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο Norman Reedus ανέβασε μια φωτογραφία στο official account του στο Instagram, με εκείνον και τη Diane Kruger, να κάνουν μάσκα ομορφιάς και το σχόλιο να γράφει: «happybirthdaysunshine». Η 42χρονη –πλέον- ηθοποιός, φυσικά και σχολίασε σε αυτό γράφοντας του, πόσο πολύ του λείπει. Κι εμάς μας λείπουν όμως και νομίζουμε πως μετά από αυτήν την εκδήλωση αγάπης, ήρθε η ώρα να δούμε την κοιλίτσα της, δε νομίζεις;

Διάβασε ακόμη: Σχολίασαν αρνητικά το σώμα της και εκείνη απάντησε με τη νέα της εμφάνιση με μαγιό