Το απίστευτα ρομαντικό μήνυμα της Βίκυ Καγιά, για την επέτειό της

Το απίστευτα ρομαντικό μήνυμα της Βίκυ Καγιά, για την επέτειό της

Δες τι ανέβασε στο Instagram

Πριν από πέντε χρόνια σαν σήμερα, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον θεού και αγαπημένων τους προσώπων. Έκτοτε το διάσημο ζευγάρι μας έχει χαρίσει απίστευτα όμορφες στιγμές, αλλά και δύο γλυκύτατα παιδάκια. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχουν αποκτήσει μία κόρη κι έναν γιο μαζί, με τον Κάρολο-Ηλία μάλιστα να έρχεται στον κόσμο πριν από περίπου 6 μήνες.

Η παρουσιάστρια γιορτάζει αυτήν την υπέροχη μέρα κι ανέβασε στο account της στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες, στέλνοντας μάλιστα στον σύζυγό της ένα ρομαντικό και πολύ γλυκό μήνυμα. Και στις δύο φωτογραφίες απεικονίζεται το διάσημο ζευγάρι τη μέρα του γάμου του, με την μία να αναφέρει στη λεζάντα: «18-07-2014 Five years together, Four years married, two beautiful children and a ?!! You are still my best friend , my life , my true love!Happy anniversary my darling!Always and forever».

Ενώ στην φωτογραφία που ανέβασε σε story έγραψε: «Love you to the moon and back» (aka Σ’αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω). Πολύ γλυκό και ρομαντικό δεν νομίζεις; Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Βίκυ Καγιά μπήκε σε summer mood και ποζάρει με καυτό σορτς