Power of love: Το unfollow της Τζούλιας στον Μιχάλη

Power of love: Το unfollow της Τζούλιας στον Μιχάλη

Έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους από το instagram

Τελείωσε το Power of love τελείωσε και ο έρωτάς τους. Ο Μιχάλης Κάββαλος και η Τζούλια Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί… με το που έσβησαν τα φώτα και οι κάμερες.

Δεν πρόλαβε ο Μιχάλης να κάνει δηλώσεις στο gossip-tv.gr όπου αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με την Τζούλια ήρθε αμέσως η απάντηση της πρώην παίκτριας και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους από τους λογαριασμούς τους στο instagram. Ο Μιχάλης είχε δηλώσει: «Τελειώνοντας το παιχνίδι αντίκρυσα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί». Μερικές μέρες μετά η Τζούλια μέσω instastories έδωσε τη δική της απάντηση:

«Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνεται…» ενώ μερικά 24ωρα αργότερα τον έκανε unfollow στο instagram. Και μπορεί ο Μιχάλης να μην την έκανε- ακόμη τουλάχιστον- unfollow αλλά έβγαλε όπως και εκείνη φυσικά όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Αυτός ο έρωτας τελικά δεν κράτησε πολύ…