Έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της & τα αρνητικά σχόλια, η star ποζάρει γυμνή στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της & τα αρνητικά σχόλια, η star ποζάρει γυμνή στο Instagram

Και κλείνει στόματα

Πριν από ακριβώς έναν μήνα η 29χρονη καλλονή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και πλέον είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ. Και ενώ πριν από κάποιες ημέρες είδαμε τη star με μαγιό στην παραλία εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το σώμα της, λόγω της κοιλίτσας που της είχε μείνει.

Φυσικά η 29χρονη δεν το άφησε ασχολίαστο και υπερασπίστηκε τον εαυτό της και κάθε νέα μανούλα, που ενδεχομένως δέχεται bullying για το κορμί της μετά από μία εγκυμοσύνη. Μέρες αργότερα η Candice Swanepoel «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες της με μαγιό και κλείνοντας όλα τα στόματα.

Δες και αυτό: Σχολίασαν αρνητικά το σώμα της και εκείνη απάντησε με τη νέα της εμφάνιση με μαγιό

Ωστόσο γι’ αυτούς που δεν κατάλαβαν ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη τους, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο Instagram account της, μόνο που αυτήν την φορά δεν φορούσε μαγιό. Μία naked selfie, ήταν η απάντηση της ξανθιάς καλλονής, η οποία ομολογουμένως έχει κορμάρα.

Ό,τι και να λένε οι επικριτές της εκείνη δεν δίνει σημασία και ποζάρει γυμνή και υπέροχη, «ρίχνοντας» το Instagram και ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Και ναι, εμείς της δίνουμε ένα τεράστιο like.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Δούκισσα δείχνει τη συμπαράστασή της στη διάσημη νέα μαμά: Το «κατηγορώ» μέσα από τα stories της