9 μήνες μετά τις φήμες χωρισμού, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
9 μήνες μετά τις φήμες χωρισμού, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Ήταν πράγματι μόνο φήμες

Φαίνεται απίστευτο και όμως είναι αλήθεια. Έχουμε ακριβώς εννέα μήνες να δούμε μαζί το διάσημο ζευγάρι και με τις φήμες περί χωρισμού τότε να οργιάζουν, φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό. Όταν μάλιστα δεν τους βλέπεις και ποτέ μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, οι φήμες γίνονται απτά γεγονότα.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, υπάρχουν κι εξαιρέσεις, μιας και το εν λόγω ζευγάρι, μπορεί να είχαμε καιρό να το δούμε, οι φήμες για τον χωρισμό τους όμως παρέμειναν φήμες. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε.

Διάβασε ακόμη: Το απόλυτο κορμί! Η 26χρονη σύντροφος του ηθοποιού είναι κορμάρα και δεν το κρύβει

Η Julia Roberts απαθανατίστηκε να ποζάρει για φωτογράφιση σε μία παραλία του Malibu, το πρωί της Παρασκευής. Να όμως που η 50χρονη ηθοποιός δεν ήταν μόνη της εκεί και μάλιστα είχε και βοηθό κατά την διάρκεια της φωτογράφισης της. Και όχι δεν αναφερόμαστε στον προσωπικό βοηθό της, αλλά στον σύζυγό της Danny Moder, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα της και την βοηθούσε και με αυτό το πολύ μακρύ φόρεμα που φορούσε για την εν λόγω φωτογράφιση.


https://www.instagram.com/p/BleRHPLB9fO

Η ηθοποιός –αν και 50- έδειχνε πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά, ενώ κα με τον σύζυγό της δεν φάνηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες, μεταξύ φημών περί χωρισμού και διαζυγίου. Αν απλά προσποιήθηκαν γι’ αυτήν τη φωτογράφιση, θα το μάθουμε στην πορεία.

Δες και αυτό: Άβολο! Το στιγμιότυπο που δείχνει την Kate Middleton γυμνή από τη μέση και κάτω έχει γίνει viral