Οι διακοπές της Beyonce στην Ιταλία αναζωπυρώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι διακοπές της Beyonce στην Ιταλία αναζωπυρώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Τι έκανε και φούντωσε τις φήμες;

Την τελευταία εβδομάδα η Beyonce, είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης, αφού φήμες να την θέλουν να είναι και πάλι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει πάρει θέση δημόσια και να μην έχει επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάτι, όμως όλες οι κινήσεις της star οδηγούν μόνο σε αυτό το συμπέρασμα.

Βλέπεις οι εμφανίσεις που κάνει στην περιοδεία της με τον σύζυγό της Jay Z δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης και τώρα έκανε και κάτι ακόμη. Η 36χρονη star βρίσκεται στην Ιταλία διακοπές με τον σύζυγό της και την 6χρονη κόρη τους Blue Ivy σε ένα διάλειμμα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Δες και αυτό: Slay! Τα μαλλιά της Beyoncé δεν είναι πλέον απλά ξανθά…

Ωστόσο σε όλες τις φωτογραφίες όπου φοράει μαγιό, στέκεται πάντα σε ένα καίριο σημείο ο Jay Z, εμποδίζοντας μας ουσιαστικά να δούμε εάν πράγματι έχει φουσκωμένη κοιλίτσα ή όχι. Σε μία μόνο φωτογραφία είδαμε όρθια την Beyonce με μαγιό, κιμονό και καυτό τζιν σορτς, ωστόσο η στάση του σώματός της δεν μας βοήθησε και ιδιαίτερα να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας.


https://www.instagram.com/p/BleTn7Vhkv7

Αυτό ωστόσο δεν τις αναιρεί, καθώς πιστεύουμε πως αν δεν ίσχυε θα είχε ήδη βγει να διαψεύσει οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η περιοδεία της θα έχουμε μάθει όλη την αλήθεια.

Διάβασε ακόμη: Είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος; Η νέα εμφάνιση της Beyoncé δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση