Ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή κάνει «χαμό» στο Instagram

Ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή κάνει «χαμό» στο Instagram

Μα είναι υπέροχος

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες, από τότε που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Έπειτα από δύο κόρες η παρουσιάστρια απέκτησε κι ένα αγοράκι και κάπως έτσι ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον Θέμη Σοφό. Ο μικρούλης δεν κάνει συχνές εμφανίσεις στα social media της μαμάς του, όταν όμως η παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφία μαζί του είναι το κάτι άλλο.

Κάπως έτσι λοιπόν και μετά από αρκετό καιρό, η Σταματίνα ανέβασε μία φωτογραφία της με τον μικρό Γιάννη-Εφραίμ, όπως το έχουν ονομάσει και τα likes και τα σχόλια στην ανάρτηση της έπεσαν βροχή. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει πια αρκετά και παρά το γεγονός πως δεν μπορέσαμε να δούμε το προσωπάκι του, είμαστε σίγουρες πως είναι ένας γλύκας.

Η παρουσιάστρια, η οποία στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας καλημέρισε και όπως ανέφερε και σε ένα από τα σχόλια της, απολαμβάνει μαζί με τον γιο της πρωινή σιέστα και αγκαλίτσες. Αυτό που μας άρεσε ωστόσο περισσότερο σε όλη την φωτογραφία, είναι τα απίστευτα πυκνά μαύρα μαλλιά του μικρούλη.

Δες τη φωτογραφία τους παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η Eva Longoria χωρίς make-up και αρετουσάριστη με τον γιο της αγκαλιά