Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Όλγα Φαρμάκη να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό

Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Όλγα Φαρμάκη να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό

Ξεκάθαρα #bodygoals

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz, μετά την συμμετοχή της όμως στο Survivor 2, έγινε αυτό που ονομάζουμε celebrity crush. Και δεν θα σου εξηγήσουμε όλους τους λόγους τώρα που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, αλλά για να σε βοηθήσουμε δεν στηρίζονται μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δες και αυτό: Hot n’ sexy: Όταν οι Ελληνίδες celebrities φόρεσαν τα μαγιό τους κι «έριξαν» το Instagram

Και αφού έγινε το celebrity crush μας, τα #bodygoals μας δεν θα μπορούσαν να μην είναι εμπνευσμένα από την ίδια. Η Όλγα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τι κορίτσι εδώ που τα λέμε. Πανέμορφο και με ένα σώμα φωτιά, το οποίο κάθε που το δείχνει στο Instagram account της, θέλουμε δύο με τρία ποτήρια νερό για να συνέλθουμε.

Μία γυναίκα με τα όλα της χωρίς υπερβολές, που μπορεί να είναι και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Πολυλογήσαμε όμως –μας συμβαίνει αυτό όταν τη βλέπουμε- και πρέπει επιτέλους να δεις την φωτογραφία που ανέβασε στο account της. Δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα υπέροχο λευκό ολόσωμο μαγιό και με μία υπέροχη θέα στο φόντο. Φυσικά δεν χρειάζεται να σου πούμε πως σάρωσε σε likes και σχόλια.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Sexy as ever: Η Όλγα Φαρμάκη ποζάρει με μαγιό και είναι κορμάρα