Η Khloe Kardashian αρραβωνιάζεται με τον Tristan Thompson! Έχει όμως έναν σημαντικό όρο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian αρραβωνιάζεται με τον Tristan Thompson! Έχει όμως έναν σημαντικό όρο

Αλλιώς αρραβώνας δεν πρόκειται να γίνει

Και τι είναι αυτό που μένει μόλις ένα ζευγάρι αποκτήσει παιδί; Ο γάμος είναι η απάντηση και αυτός μάλλον θα έρθει πολύ γρήγορα για την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson. Είναι αλήθεια πως το διάσημο ζευγάρι πέρασε πολλά –θυμάσαι τις ατασθαλίες του μπασκετμπολίστα- είπε όμως να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά.

Δες και αυτό: Καμία επέμβαση! Η Khloe Kardashian απαντάει στους επικριτές της και στις φήμες περί πλαστικής

Μάλιστα ο Tristan σκέφτεται να κάνε πρόταση –επιτέλους- στη reality star, την οποία όμως εκείνη θα δεχθεί υπό έναν πολύ σημαντικό όρο. Η 34χρονη έχει θέσει έναν σημαντικό όρο, τον οποίο περιμένει κι ελπίζει ο σύντροφός της να το δεχτεί, εάν θέλει να φορέσει το δαχτυλίδι που θα της δώσει. Πάει μήπως το μυαλό σου, τι όρο μπορεί να του έχει βάλει; Έχει άραγε να κάνει με εξωσυζυγικές σχέσεις; Θα μάθουμε αμέσως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Khloe θα πει το μεγάλο «ναι» και θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εκείνον και την κόρη τους, μόνο εάν εκείνος δεχτεί και θελήσει να μείνουν όλοι μαζί στο Calabasas, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της. Υποθέτουμε βέβαια, πως αυτό θα έχει σίγουρα κάποιον αντίκτυπο στην επαγγελματική πορεία του Tristan. Μια θυσία οφείλει να την κάνει ο NBAer, μετά το φάουλ που του συγχώρεσε η Khloe. Μένει μόνο να δούμε αν θα δεχθεί.

Διάβασε ακόμη: Αυτήν την επανασύνδεση δεν τη περίμενες! Brad Pitt και Jennifer Aniston ξανά μαζί