Σελεμπριτομάνι στην πρεμιέρα της ταινίας, «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά»

Σελεμπριτομάνι στην πρεμιέρα της ταινίας, «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά»

Λίγες μέρες πριν έγινε η πρεμιέρα της νέας blockbuster ταινίας και διάσημοι Έλληνες έδωσαν το παρόν στην επίσημη προβολή της ταινίας.

Η τέταρτη συνέχεια της γνωστής σειράς ταινιών επιστρέφει με το Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στο ρόλο του σταθερά ασυμβίβαστου και αξιολάτρευτα αντισυμβατικού πειρατή Τζακ Σπάροου, αποφασισμένος να μας ταξιδέψει σε άγνωστες θάλασσες που κρύβουν τρομερούς κινδύνους, αλλά και σε επίγειους παραδείσους που θα κάνουν τη φαντασία μας να οργιάζει. Επικεφαλής ενός εντυπωσιακού διεθνούς καστ είναι πάλι ο κύριος Ντεπ, με αρκετά νέα πρόσωπα στις τάξεις του, όπως η Πένελοπε Κρουζ, ο Ίαν Μακ Σέιν, ο Στίβεν Γκράχαμ και ο Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, αλλά και κάποια ιδιαίτερα οικεία. Παρών για 4η συνεχόμενη φορά, στο ρόλο του Τζόσαμι Γκιμπς, πιστού συντρόφου του κάπτεν Τζακ, ο Κέβιν Ρ. Μακ Νάλι και ο ασυναγώνιστος Τζέφρι Ρας, ο οποίος ως κάπτεν Μπαρμπόσα εξακολουθεί να... φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, ανατρέποντας διαρκώς τα σχέδια του αγαπημένου μας ήρωα.

Στην επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έσπευσαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέση Μάλφα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Κατερίνα Στικούδη, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Μέμος Μπεγνής, η Εύη Αδάμ, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Σπύρος Πώρος, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Μάντα Παπαδάκου, ο Άλεξ Κάβδας και η Ναυσικά Λαλιώτη για να απολαύσουν το blockbuster που αναμένεται να σπάσει ταμεία και στη χώρα μας.

Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από τις 19 Μαΐου.