Αυτό που έγινε γνωστό πως έκανε η Kate αμέσως μετά την τρίτη γέννα, θα σε εντυπωσιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό που έγινε γνωστό πως έκανε η Kate αμέσως μετά την τρίτη γέννα, θα σε εντυπωσιάσει

Υπερδυνάμεις για την Kate Middleton

Oι υπερδυνάμεις της Kate Middleton επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Rebecca English που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Daily mail, η Δούκισα του Cambridge έκανε κάτι που δεν φανταζόμασταν.
Όπως ανέφερε άτομο από το σχολείο του πρίγκιπα George, του πρωτότοκου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate και μέλλοντα διαδόχου του θρόνου, η μαμά του κατάφερε να τον πάει στο σχολείο την επόμενη ημέρα της γέννησης του πρίγκιπα Louis, του τρίτου της παιδιού.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα τον Απρίλιο κι ενώ η λεχώνα μετρούσε μερικές μόνο ώρες μετά τον τρίτο τοκετό ενώ το άτομο από το σχολείο του George ανέφερε πως η Kate όλο αυτό το διάστημα φέρνει και παίρνει το γιο της ενώ συμπλήρωσε πως οι υπόλοιποι γονείς δεν την κοιτούν περίεργα, μιας και υπάρχουν και μαμάδες μοντέλα της Victoria’s Secret στα οποία οι μπαμπάδες ειδικά δίνουν μεγαλύτερη προσοχή.

Όσο για τον πρίγκιπα George, το ίδιο άτομο ανέφερε πως ο πεντάχρονος έχει καταλάβει πως κάτι συμβαίνει και έχει ειδικό ρόλο, μιας και οι κάμερες και οι φωτογράφοι τον ακολουθούν παντού.

Διάβασε ακόμα: Άβολο! Το στιγμιότυπο που δείχνει την Kate Middleton γυμνή από τη μέση και κάτω έχει γίνει viral