Σοκ στο Hollywood! Στο νοσοκομείο η διάσημη τραγουδίστρια, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Σοκ στο Hollywood! Στο νοσοκομείο η διάσημη τραγουδίστρια, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ποια είναι η κατάσταση της;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εχθές το βράδυ, η είδηση πως η γνωστή τραγουδίστρια διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η 25χρονη στο βράδυ της Τρίτης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε από ένα σπίτι στο Hollywood Hills –το οποίο δεν ήταν δικό της- στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την Demi Lovato, η οποία έπειτα από έξι χρόνια που ήταν νηφάλια, φαίνεται να κύλησε και πάλι, κάνοντας μεγάλη ζημιά στον εαυτό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο, η τραγουδίστρια είναι καλά και η κατάσταση της είναι πλέον σταθερή, μιας και ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Δες και αυτό: Μας κάνει πλάκα; Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχει χάσει η Khloe Kardashian, μετά τη γέννηση της True

Ο εκπρόσωπος της 25χρονης τραγουδίστριας μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η Demi είναι ξύπνια και είναι με την οικογένειά της, η οποία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξή τους. Ορισμένες από τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν ωστόσο είναι λανθασμένες και με σεβασμό ζητούν την προστασία της ιδιωτικής της ζωής και όχι κερδοσκοπία, καθώς η υγεία και η ανάρρωσή της είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα».

Ελπίζουμε πράγματι να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα πίσω στην κανονική της ζωή.

Διάβασε ακόμη: 18 χρόνια μετά τον πρώτο τους γάμο, Brad Pitt και Jennifer Aniston έτοιμοι να παντρευτούν ξανά