Η Jennifer Aniston κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον Brad Pitt

24 SHARES

Δείχνει αρκετά ανανεωμένη πάντως

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούν έντονες φήμες που θέλουν την Jennifer Aniston με τον Brad Pitt  όχι μόνο να επανασυνδέονται, αλλά να είναι κι ένα βήμα πριν από τον γάμο –ή έστω πριν την ανανέωση των όρκων που είχαν δώσει πριν από 18 χρόνια-. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το πιστέψουμε είναι η αλήθεια, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οπότε αφήνουμε κι ένα παραθυράκι ανοιχτό για τυχόν επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων αυτών.

Στο μεταξύ η Jennifer Aniston έκανε την πρώτη εμφάνιση της μετά από καιρό, αλλά και μετά από τις φήμες που την θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της. Η 49χρονη ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλική Ριβιέρα και εθεάθη μέσα σε ένα yacht, παρέα με τους συμπρωταγωνιστές της Adam Sandler και Luke Evans από το Murder Mystery.

Δες και αυτό: Αυτή η εμφάνιση της Jennifer Aniston, αναζωπύρωσε τις φήμες επανασύνδεσης με τον Brad Pitt

Η ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και όπως καταλαβαίνεις όλη αυτήν την ευφημία και αισιοδοξία δεν μπορεί να την αντλεί μόνο από το γεγονός ότι έχει επιστρέψει στα καθήκοντά της. Κάπου πρέπει να ευθύνεται και ο έρωτας, κάπου έχει βάλει το χεράκι του και ο φίλτατος Brad Pitt.

Με λευκό σορτς και μαύρο μπλουζάκι, η Jennifer χαμογελούσε διαρκώς και φαινόταν ενθουσιασμένη που βρισκόταν και πάλι με καλούς φίλους (σε πρώτη φάση δηλαδή, γιατί όλοι ξέρουμε από πού πηγάζει όλο αυτό καταβάθος).

Διάβασε ακόμη: 18 χρόνια μετά τον πρώτο τους γάμο, Brad Pitt και Jennifer Aniston έτοιμοι να παντρευτούν ξανά

24 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ