Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από τα χείλη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από τα χείλη της

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Kylie Jenner νιώθει πιο άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση από οποιαδήποτε άλλη φορά, από τότε που αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από τα χείλη της και υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που αποφάσισε από εδώ και στο εξής να κυκλοφορεί με τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Δες και αυτό: Η Kylie Jenner αφαίρεσε όλα τα εμφυτεύματα από τα χείλη της και η διαφορά είναι μεγάλη!

Η 20χρονη reality star μοιάζει πλέον πιο ανθρώπινη και φυσική από τότε που αφαίρεσε τα εμφυτεύματα και η απόφαση της να κάνει αυτήν τη μεγάλη κίνηση έχει να κάνει πάρα πολύ με την καριέρα της. Μετά την εμφάνιση της στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes για το τεύχος Αυγούστου, για την περιουσία της που σχεδόν πλησιάζει το δισεκατομμύριο, η Kylie θέλει να σιγουρευτεί πως το κοινό την βλέπει σαν μία αληθινή επιχειρηματία και όχι σαν μία reality star, που δεν δουλεύει γι’ αυτά που έχει.

KYLIE

«Ακόμη και με όλη αυτήν την επιτυχία που έχει και με το γεγονός ότι το Forbes μίλησε για την γρήγορη εξέλιξη της σε δισεκατομμυριούχο, η Kylie θεωρεί πως δεν την παίρνουν τόσο στα σοβαρά, όσο εκείνη θα ήθελε», αναφέρει μία πηγή κοντά στην 20χρονη. Θέλει να θεωρείται πιο πραγματική, τόσο στους fan, όσο και στους εχθρούς της. Θέλει να δείχνει και να είναι προσιτή και έχοντας μια πιο φυσική εμφάνιση είναι κάτι που πιστεύει πως θα την κάνει να δείχνει πιο σοβαρό άτομο.

Δες ακόμη: Να και τα ντοκουμέντα: Η Kylie Jenner απαθανατίζεται για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα στα χείλη