Αυτό και αν είναι είδηση! Μόλις μετά από δυο μήνες σχέσης, το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό και αν είναι είδηση! Μόλις μετά από δυο μήνες σχέσης, το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε

Και όχι δεν είναι ψέμα

Το έχουμε πει και θα στο ξαναπούμε, το Hollywood είναι ένας μυστικός κόσμος γεμάτος εκπλήξεις. Πότε δυσάρεστες και πότε ευχάριστες, πάντα όμως ενδιαφέρουσες και όλο παρασκήνιο. Για μία ακόμη φορά λοιπόν συνέβη κάτι απρόοπτο και απρόσμενο, που εννοείται πως δεν περίμενες.

Μόλις δύο μήνες μετρά η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού –τι και αν εμείς το μάθαμε με κάποια καθυστέρηση- και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ωρου οι δύο stars αρραβωνιάστηκαν. Και φυσικά δεν σου κάνουμε καμία πλάκα, παρά το γεγονός ότι σίγουρα σου φαίνεται αστείο.

Δες και αυτό: Aυτό δεν το περιμέναμε: Οι δύο stars είναι ζευγάρι και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra μπορεί να είναι μόλις δύο μήνες μαζί, είναι όμως έτοιμοι να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή τους και να τη συνεχίσουν ο ένας στο πλάι του άλλου. Τα 11 χρόνια που τους χωρίζουν απ’ ότι φαίνεται δεν αποτελούν εμπόδιο για τον 25χρονο Nick, ο οποίος έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του, την ημέρα των γενεθλίων της.

Υπέροχο δώρο δε νομίζεις; Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People ο νεαρός τραγουδιστής αγόρασε το δαχτυλίδι της αγαπημένης του από το κατάστημα Tiffany &Co της Νέας Υόρκης και της έκανε μία υπέροχη πρόταση στην εκδήλωση εορτασμού των γενεθλίων της. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι. Οι γονείς και οι φίλοι του πρώτη φορά τον βλέπουν έτσι και είναι ενθουσιασμένοι. Την βλέπει πολύ σοβαρά και είναι τρελός για εκείνη», ανέφερε μία πηγή.

Πλέον το μόνο που μένει είναι το σχόλιο των εκπροσώπων τους για την επίσημη επιβεβαίωση της είδησης.

Διάβασε ακόμη: Το πρόσφατο δημόσιο φιλί του πρίγκιπα Harry με τη Meghan έγινε viral κι όχι άδικα