Ο Tristan Thompson σκέφτεται να χωρίσει την Khloe και η διάσημη σταρ είναι έξαλλη

4 SHARES

Σύννεφα στη σχέση Tristan και Khloe

Σύννεφα στον παράδεισο! Όχι ένα αλλά δύο περιοδικά αναφέρουν πως η κρίση ανάμεσα στην Khloe Kardashian και τον πατέρα του παιδιού της Tristan Thompson είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Όπως αναφέρει το People και το Us Weekly, η επιστροφή του διάσημου ζευγαριού στο Los Angeles μόνο καλό δεν τους έκανε.
Άτομα του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν πως Khloe και Tristan παριστάνουν πως είναι μια χαρά μπροστά σε τρίτους αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους, οι καυγάδες δεν έχουν τέλος.

Πηγή του Us Weekly υποστηρίζει χαρακτηριστικά πως ο Tristan νιώθει παγιδευμένος μέσα σε μια κακή σχέση και έχει σταματήσει να πηγαίνει στον σύμβουλο σχέσεων όπως αρχικά είχε ξεκινήσει να κάνει μαζί με την μικρότερη Kardashian.
Πάντως και η Khloe φαίνεται να είναι έξαλλη με την παραίτηση του Tristan:

«Η Khloe νιώθει πως ο Tristan δεν αντιλαμβάνεται πλήρως πόσο σημαντικό και λάθος ήταν αυτό που έκανε και πόσο έχουν πλήξει οι πράξεις του την ίδια αλλά και όλη την οικογένειά της».

Η Kardashian είναι επίσης θυμωμένη που βιώνει όλο αυτό το σκάνδαλο απιστίας για δεύτερη φορά, μετά και την αποτυχημένη σχέση με τον Lamar Odom.

Πηγή του People πάντως φαίνεται να υποστηρίζει πως ο Tristan έχει ήδη ζητήσει να χωρίσουν από την Khloe, μιας και νιώθει πως όλη αυτή η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ