Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Το φιλί του Harry με την Meghan σίγουρα κάπου το έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Το φιλί του Harry με την Meghan σίγουρα κάπου το έχεις ξαναδεί

Ποιό σου άρεσε περισσότερο;

Η Meghan Markle και η Kate Middleton συνεχώς συγκρίνονται με την συγχωρεμένη την πριγκίπισσα Diana, από τις fashion επιλογές τους, μέχρι τα event που παρευρίσκονται. Τώρα ο κόσμος παρατήρησε ένα ακόμη κοινό σημείο, μία ακόμη γλυκιά σύνδεση με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και αυτήν τη φορά περιλαμβάνει λίγη βασιλική αγάπη.

Πριν από δύο ημέρες η Meghan πήγε στον αγώνα πόλο στο Sentebale στο Windsor, προκειμένου να υποστηρίξει τον πρίγκιπα Harry. Η Δούκισσα του Sussex, η οποία φορούσε ένα denim φόρεμα Carolina Herrera είχε σηκωθεί για να βραβεύσει τη νικήτρια ομάδα, μέσα στην οποία ήταν και ο σύζυγός της Harry. Και αφού παρέδωσε το βραβείο, η Meghan και ο Harry έδωσαν το πιο τρυφερό φιλί μπροστά σε κόσμο, δυο μήνες μετά τον γάμο τους.

Οι fans λάτρεψαν αυτή τη στιγμή, η οποία όμως τους θύμισε ένα ακόμη ζευγάρι που το έκανε αυτό και δεν ήταν άλλο από την Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο. Όπως αναφέρει το People η Diana συνήθιζε να πηγαίνει στους αγώνες πόλο, προκειμένου να βραβεύει τον τότε σύζυγό της Κάρολο με ένα τρόπαιο κάθε φορά που κέρδιζαν. Το ζευγάρι τις περισσότερες φορές το γιόρταζε με ένα φιλί.


https://www.instagram.com/p/BltXExXBlnm

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πω η σύγκριση ανάμεσα στους γονείς του Harry και στο φιλί των νιόπαντρων, ήταν αναπόφευκτη. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί πως η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δες ακόμη: Το κοινό ανάμεσα σε Meghan Markle και Pippa Middleton που δεν περιμέναμε να δούμε